X

Служба Сиделок

ua
ru

Сиделка Б. Ольга Онисіївна

Сиделка Б. Ольга Онисіївна
График: вахта
Место работы: Киев
Место жительства: Тернопільська обл., Бучацький р-н., село Звенигород
О себе
3 роки доглядала за своєю рідною бабусею в селі Звенигород Тернопільської області. 3 березня 2015 року по червень 2018. У 85 років після лікарні вона знаходилась в комі 3-4 дні (цукровий діабет). Протягом двох місяців реабілітувала її як медикаментами так і з допомогою нетрадиційної медицини. Кожного ранку одягала її, приймання лікарства, сніданок, допомагала ходити в туалет. Вона переважно сиділа, могла декілька хвилин походити між кімнатами. Кожну ніч ставала по декілька разів на горщик. Мила її в душовій кабінці.Останні 6 місяців вже була лежачою. Три місяці працювала у сімейної пари — обом по 85 років. Чоловік інвалід на візку. Його дружина відома бандуристка 60-х. Мої обов'язки: ранкові гігієнічні процедури, зміна памперса.Приготування їжі. Прибирання будинку і в саду.
1,5 року в Києві доглядала жіночку 70-ти років з деменцією. Після перелому стегна вона не вставала, а тільки могла сидіти. Вона потребувала цілодобового догляду, оскільки втратила пам'ять. Я готувала їжу, прибирала і всі гігієнічні процедури виконувала (судно, зміна памперсів, догляд за шкірою щоб не було пролежнів).
Вмію робити уколи і ставити клізму.
Добавить комментарий
Имя
Ваш отзыв

География работы Сиделки в Киеве от Службы Сиделок "Нова Допомога" покрывает Всю Киевскую область. Даже, если Больной или Пожилой человек, которому нужна помощь, живёт в отдалённой местности, мы приложим все усилия, чтобы найти Сиделку.

Наши Сиделки работают во Всех районах Киева:

Сиделки работают во Всех районах Киевской области: