X

Служба Догляду

ua
ru

Навіщо потрібна Доглядальниця? Відповідь Служби Догляду ''Нова Допомога''

Навіщо потрібна Доглядальниця? Відповідь Служби Догляду ''Нова Допомога''
Це треба не тільки Вам, але і вашій родині, а найголовніше вашій близькій людині, якій потрібна допомога. У деяких наших співробітників були рідні та близькі, з якими вони пройшли те, що ви проходите зараз. Повірте, ми усвідомлюємо, як ви хочете їм допомогти і що відбувається у вас у душі і серці. Ми теж плакали від горя і безпорадності, коли виходили з кімнати батька або мами і залишалися наодинці з собою, ми також бігали по лікарнях і аптеках, ми також запитували у Бога «Чому?» І «За що саме йому / їй це випробування...?»

Для цього треба багато сил, часу, терпіння і досвіду. Але де це все взяти? Життя йде: є робота, діти, щоденні турботи. Залиште сили на любов до рідної людини, даруєте йому посмішки, не розривайтесь.
 
Ми все зробимо за Вас!
Ми маємо своїх доглядальниць, доглядальниць з медичною освітою і підтримуємо партнерські взаємини з лікарями-фахівцями в лікарнях і поліклініках, медичними фірмами в регіонах України. Також, якщо необхідно сприяння в організації лікування, пошуку лікарів-фахівців, допомога в розміщенні у лікарнях, клініках, будинках престарілих.
Наша Служба "Нова Допомога", також, пропонує послуги наших доглядальниць у сім'ях та лікарнях.

Ми надаємо послуги доглядальниць у наступних областях України: Запорізька, Дніпропетровська, Харківська, Київська, Миколаївська, Одеська, Львівська та інші.

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.сетях!
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук