X

Служба Догляду

ua
ru

Так, я вже не можу або шукаю доглядальницю!

Так, я вже не можу або шукаю доглядальницю!
Ні для кого не секрет, що робота по догляду за хворою людиною або престарілим досить складна і психологічно і фізично. Так чому ж людина, яка бере на себе цей тягар, не гідна нашої уваги, поваги і гідної оплати за свою працю?
Чому ми не усвідомлюємо, що доглядальниця робить ту роботу, яку ми не готові виконувати, яка просто не під силу нам ні у силу наших внутрішніх моральних якостей, ні у силу просто фізичної підготовки.

Ми можемо багато міркувати на тему: скільки, коли і хто може або повинен щось робити, або як правильно чи не правильно. Я хочу вам запропонувати хоча б один день провести поруч з лежачим хворим, і ви самі знайдете відповіді на всі питання, особливо які питають теоретики і демагоги, які абсолютно не мають ніякого відношення до цього виду послуг. Тільки один раз пориньте в атмосферу просочену болем і знеболюючими, муками і молитвами, стражданнями і терпінням, боротьбою за життя, а іноді і смертю і ви більше ніколи не відмовите доглядальниці в її невиправдано скромних проханнях і сподіваннях.
Приймайте прохання людей, які жертвують собою заради ваших близьких, ні як претензії або невиправдано завищені запити, а як нагоду віддячити їм. Зробіть вашій доглядальниці маленьке добро і вона поверне вам багато разів через ваших близьких, з якими вона зараз ділить свій побут, їжу, любов і турботу.

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею у соц.мережах!
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук