X

Служба Догляду

ua
ru

Служба Догляду або компанія-професіонал ''Нова Допомога''

Служба Догляду або компанія-професіонал ''Нова Допомога''
Доглядальниця - помічниця, що приходить або живе постійно. У коло обов'язків зазвичай входить: догляд за хворим або літньою людиною, прибирання, закупівля продуктів, приготування їжі, прання, прасування одягу хворого. В Україні, як правило, жіночої статі.
Якщо Ви бажаєте, щоб ваш близька людина була під наглядом, але на це у Вас не залишається часу і сил, Вам не обійтися без допомоги нашої Служби Догляду "Нова Допомога", яка надає послуги з догляду. Наші доглядальниці мають рекомендації і досвід роботи в сім'ях. А це означає, що вони зможуть надати професійну допомогу, правильно доглядати і стежити за хворим. І що дуже важливо, у вас з'явиться час і сили для свого особистого життя, яка, не дивлячись ні на що, триває.

При слові "доглядальниця" багато хто з нас уявляють охайну жінку, яка виглядає як медсестра. Послуги доглядальниці можуть дозволити собі не всі сім'ї, так як вони не дешеві. Як не помилитися при виборі? Як підібрати виконавця, який буде відповідати всім вимогам, адже всі люди такі різні. Відповідь - звертайтеся в легальні фірми, які спеціалізуються на наданні таких послуг. Не випробовуйте долю у багатопрофільних агенствах по підбору робітників і тим більше з газет, інтернету і т. і.

Важливо!
Професіонали - це доглядальниці, які вважають свою роботу професією, незалежно від своєї базової освіти. Вони не тільки люблять свою роботу, але і постійно розвиваються. Маючи вже великий досвід роботи в лікарнях або вдома, вони постійно підвищують свій професійний рівень, допитливо відшукуючи нову інформацію, освоюючи нові технології, читаючи спеціальну літературу і відвідуючи спеціальні курси.
Також наші доглядальниці ніколи не забувають про психологічну складову своєї роботи - інтуїтивно, або вже з досвідом, розуміють тонкощі адаптації в сім'ї і нюанси взаємодії зі своїм підопічним, не відчуваючи себе при цьому не комфортно.

Якщо Вам необхідний кваліфікований і надійний догляд на дому або у лікарні - просто зателефонуйте до Служби Догляду «Нова Допомога»! Ми завжди раді надати Вам послугу відповідно до Ваших бажань!

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею у соц.мережах!
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук