X

Служба Догляду

ua
ru

Наші Клієнти пишуть про нас

Наші Клієнти пишуть про нас
Після інсульту, що трапився з мамою, гостро відчули всією сім'єю, як не вистачає часу і рук, щоб впоратися з усіма справами, та ще й роботою. З'явилася пропозиція знайти доглядальницю і кілька кандидатур ми знайшли без проблем - через оголошення в інтернеті. Дві у нас працювали. При одній у нас пропали деякі речі і вона зникла. Подали заяву в міліцію, але особливої ​​надії не було.
До речі, вона прийшла з "рекомендаційними" паперами, і навіть залишила нам в заставу свої документи, як я розумію - все це було підроблене. На другу, через 3 дня почала скаржитися мама, сказала, що у тій на обличчі написано невдоволення, коли її про щось просять, лінива і більше часу проводить в своєму смартфоні, ніж працюючи по дому. Та й працювала - абияк, зате гроші дуже любила і відразу заявила, що без авансу за роботу не візьметься.
Ми втратили надію знайти відповідальну і порядну доглядальницю, але тут натрапили в інтернеті на сайт організації "Нова допомога". Вирішили все-таки ризикнути. Навчені гірким досвідом, ми скептично поставилися також і до доглядальниці від "Нової допомоги", довго не випускали її з-під контролю, перевіряли. Але її це навіть не бентежило - видно, що звикла до всякого. Як з'ясувалося, побоювання були абсолютно марні. Вона прекрасно розбиралася у всіх домашніх справах, без всякого збентеження або невдоволення виконувала досить делікатні обов'язки по догляду за лежачою хворою, охоче допомагала у всіх питаннях, сама проявляла ініціативу і пропонувала те чи інше рішення. У підсумку ми навіть подружилися. Прекрасна, чуйна людина і дуже симпатична жінка. Тільки за допомогою "Нової допомога" ми побачили, що таке справжня, професійна доглядальниця і наскільки вона може полегшити життя важкого хворого.

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.сетях!
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук