X

Служба Догляду

ua
ru

Перші кроки по догляду за людиною з хворобою Паркінсона

Перші кроки по догляду за людиною з хворобою Паркінсона
Мить, коли близькій людині ставлять діагноз хвороби Паркінсона, здається трагічним і страшним. Ви усвідомлюєте, що ваш батько зіткнувся з виснажливою хворобою, яка в кінцевому рахунку призведе до його смерті, і ви знаєте, що все, що ви запланували на майбутнє, тепер має бути переоцінене і, можливо, багато чого зміниться.

З цієї миті ви розумієте, що будете робити все, щоб дати вашій коханій людині свою підтримку, турботу і допомогу, необхідну, в такій життєвій ситуації. В даний момент, для вас, настав час дізнатися: "Які треба зробити правильні перші кроки?", Які допоможуть вам відкрити нову сторінку в житті вашої родини по догляду за хворим і допомогти вам підготуватися.

Перші кроки по догляду за людьми похилого віку з хворобою Паркінсона: 

• самоосвіта.
Для того, щоб дати близькій людині кращу якість медичної допомоги і догляду, через хворобу Паркінсона, ви повинні зрозуміти хворобу. Знаючи все про хворобу: стан людини, розвиток симптомів і проблем, з якими ваша рідна людина зіткнеться, ви зрозумієте, що він буде відчувати і зможете підготуватися до майбутнього.

• сближення.
Почути цей діагноз емоційно складно і для вас і для вашого літнього батька. Витратьте якомога більше часу і зусиль, щоб переконати хвору людину, що ви будете допомагати йому, що не залишите його наодинці зі своєю бідою. Разом ви пройдете це випробування, чого б це не коштувало.

• пошук підтримки.
Ви не повинні переживати це поодинці. Вам і вашій родині знадобиться допомога, яку ви можете отримати з самого початку. Ця підтримка може прийти у вигляді підтримки друзів, інших членів сім'ї, колег на роботі, медпрацівників. Всі повинні об'єднатися разом, щоб гарантувати якісний догляд хворому, щоб підтримувати ваше власне здоров'я, працездатність і благополуччя в родині. Це буде гарантією того, що ви зможете дати максимум уваги всім тим, хто покладається на вас.
Коли батьки старіють і стикаються з випробуваннями, саме діти стають підтримкою і відповідальними за здоров'я, якість життя батьків, за допомогу і догляд, який їм надається. Саме Ви повинні допомогти їм впоратися з їх проблемою, зменшити страждання, підготуватися до можливості прогресу симптомів хвороби.

• що робити?
Коли рідні страждають серйозним захворюванням, таким як хвороба Паркінсона, необхідно прийняти правильне рішення і звернутися за допомогою по догляду до професіоналів.
Неоціненну допомогу може надати вам Служба Догляду "Нова Допомога".
Тут є фахівці, які знають про цю хворобу Паркінсона не з чуток.
Звертайтеся до нас за допомогою, як можна раніше.
Не доводьте ситуацію до критичної!

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.мережах!

Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук