X

Служба Догляду

ua
ru

Ви бажаєте знайти доглядальницю? - тоді ця стаття для Вас

Ви бажаєте знайти доглядальницю? - тоді ця стаття для Вас
Індустрія збереження здоров'я людей і тривалості життя швидко розвивається. Хвороби, які вважалися невиліковними тільки покоління тому, тепер можна успішно лікувати. Тривалість життя зростає невблаганно. Ті, кому зараз двадцять, мають більше шансів відсвяткувати свій 100-й день народження, ніж покоління перед ними.
Але зусиль однієї медицини недостатньо. Все більше і більше людей потребує допомоги та догляду доглядальниць. Причиною є хронічні захворювання, похилий вік і, як наслідок, безпорадність.

Одного разу, у людини виникає потреба в допомозі інших людей, які повинні піклуватися про нього: щохвилини, цілодобово, протягом багатьох років.

Що робити?

Вже не викликає сумнівів факт, що за хворою людиною найкраще здійснювати догляд у нього вдома.

Люди похилого віку, які залишаються в звичній для них обстановці, відчувають себе краще і спокійніше. Раніше за такими людьми доглядали найчастіше родичі, брали на себе обов'язки доглядальниці. Але в сучасному житті, члени сім'ї, як правило, перевантажені роботою або своїми турботами, іноді просто немає досвіду і навичок догляду. У такій ситуації виникає питання: Хто може допомогти? або Як знайти доглядальницю?

З урахуванням зростаючої проблеми нестачі досвідчених, кваліфікованих кадрів Служба Догляду "Нова Допомога" взяла на себе ініціативу по організації роботи доглядальниць, їх навчання, з надання послуг по догляду за людьми похилого віку та хворими. Наша мета полягає в тому, щоб піклуватися про людей вдома або в лікарні. Потребуюча людина отримує гідний догляд та таким чином продовжує вести якісне життя. Ми перекладаємо вантаж турботи на свої плечі і тим самим знімаємо з вас усі труднощі і незручності пов'язані з роботою доглядальницею, які були у вас до цього. Особливо це актуально для зайнятих людей. Важко поєднувати в собі обов'язки ділової людини і працювати доглядальницею. Тим більше, треба бути не просто доглядальницею, а хорошою доглядальницею, адже ви любите свою рідну людину і бажаєте йому найкращого.

Ми ж, хочемо переконатися, що ніхто не залишиться в біді або кинутим, коли він потребує допомоги.

Служба Догляду "Нова Допомога" поставила мету і досягає її, з одного боку тим, що ми тримаємо вартість послуг доглядальниць якомога нижчою і гарантуємо постійну підтримку Замовника наших послуг. А з іншого боку, ми гарантуємо турботу і якісний догляд, використовуючи нові методи і прийоми по догляду, навчаючи доглядальниць, перевіряючи їх досвід, благонадійність і кваліфікацію, ведемо постійну консультаційну підтримку Замовника.

Читайте так же цікаву статтю: Навіщо потрібна доглядальниця? Відповідь Служби Догляду "Нова Допомога"

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.мережах!
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук