X

Служба Догляду

ua
ru

Діабет. Поради для ласунів з діабетом

Діабет. Поради для ласунів з діабетом
Залежно від того, чим хворий харчується, визначається його фізичне самопочуття і благополуччя. Зміна в харчуванні накладає великий відбиток на весь спосіб життя. Це може бути складно для нього, особливо на початковому етапі. Щоб людина пристосувалася, звикла до серйозних змін, необхідно докласти чимало зусиль. Особливо це складно, якщо хворий їв багато солодощів.
На щастя, є способи, які дозволяють відсікти шкідливі продукти харчування, які можуть загрожувати здоров'ю хворого на діабет, але в той же час допускають можливість насолоджуватися ароматами, які вони люблять.

Використовуйте ці підказки, щоб допомогти вашим близьким, хворим на діабет, віддаватися насолоді солодощами.
Допомагайте їм управляти своїм діабетом:

Поступове скорочення.
Якщо хворий на діабет звик споживати багато цукру кожен день, допоможіть йому скоротити норму поступово. Намагаючись скоротити все і відразу, можна викликати фізичні ускладнення, а також душевний розпач, образу, і нездатність дотримуватися дієти. Поступовий перехід можна зробити за рахунок зменшення кількості продуктів, які вони споживають, особливо тих, де є цукор. Поступово зменшуйте кількість цукру, який хворий на діабет додає в каву або чай, використовуйте альтернативні продукти, без цукру і поступово витісняйте все більше і більше цукор, поки людина повністю не переключиться.

Спробуйте желатин.
Желатинові десерти солодкі і фруктові, але без цукру, які дозволяють отримати солодке задоволення без калорій або жиру. Спробуйте долив, нехай це буде невелика порція густих вершків, підсолоджених, з вкрапленнями ванілі і невеликою кількістю цукру, натурального або штучного підсолоджувача.

Жувальна гумка.
Жувальні гумки випускаються в найрізноманітніших смакових формах, багато яких з цукром. Гумка допоможе заспокоїти тягу до солодкого, не зачіпаючи рівень цукру в крові.

Насолоджуйтесь фруктами.
Фруктовий плід містить натуральний цукор, це краще, ніж потурати пристрасті до випічки, цукерок та інших продуктів з додаванням цукру. Проконсультуйтеся з лікарем, які фрукти містять найменшу кількість цукру та їжте відповідально.

Почніть спеціальний домашній догляд за своїм рідним. Це допоможе йому фантастичним способом подолати труднощі в змінах, які відбуваються з ним, його здоров'ям і, відповідно, з його звичним способом життя. Допоможіть йому організуватися і протистояти проблемам зі здоров'ям і ускладненнями, щоб підтримувати високу якість життя.

Служба Догляду "Нова Допомога" рекомендує свій персонал для організації повноцінного догляду за вашими близькими, в тому числі і з цукровим діабетом. Ми допоможемо організувати правильний графік життя хворому на діабет. Візьмемо на себе всі труднощі, пов'язані з щоденним доглядом. Гарантуємо високу відповідальність і компетентність наших доглядальниць. Саме це дасть вам впевненість, що ваша близька рідна людина отримає всю необхідну і своєчасну допомогу і підтримку, яку вона потребує. Наші доглядальниці допоможуть хворому дотримуватися графіка, дієту, своєчасний прийом їжі і медикаментів, вести гідне якісне життя.

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.мережах!

Виберіть доглядальниці в своєму місті.
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук