X

Служба Догляду

ua
ru

Як знайти доглядальницю. Читайте ...

Як знайти доглядальницю. Читайте ...
Основні 7 питань, які виникають при пошуку доглядальниці:

1. Хто знає хорошу доглядальницю?
2. Хто коли-небудь користувався послугами доглядальниць?
3. Скільки буде коштувати доглядальниця?
4. Як визначитися у великій кількості рекламних оголошень?
5. Як зрозуміти чи гарна вона?
6. Як проконтролювати роботу доглядальниці?
7. Як отримати максимум, а заплатити мінімум?

Отже, «Хто знає хорошу доглядальницю?»

- Ви знаєте? Ні? А ми знаємо, але їх не так вже й багато. І поняття «хороша доглядальниця» вельми відносне. Якщо говорити про чисто професійні навички догляду за хворою людиною - це один критерій оцінки, а морально-етична складова в роботі доглядальниці, а психо-емоційний настрій і стійкість доглядальниці, стресостійкість, працездатність?

Як ви самі розумієте, ідеальних людей не буває і доглядальниць теж. Тому кожен випадок розглядається індивідуально. Іноді потрібно доглядальниця з переважанням професійних навичок догляду, але не факт, що вона буде з високими показниками в інших критеріях оцінки. Бувають випадки, коли доглядальниця із середніми показниками оцінок професійних навичок, показує дуже гарні результати в морально-етичних визначають якість її роботи.

Тому ХОРОШУ доглядальниці вам надасть той, хто має штат доглядальниць, кому є можливість порівняти результати робіт доглядальниць в різних місцях, у різних замовників і хто, природно, їх вчить, контролює і усвідомлює всю важливість цієї роботи.

Далі. «Хто коли-небудь користувався послугами доглядальниць?»

Якщо серед ваших знайомих є такі, то це вже дуже добре. Порадитися є з ким. Знову ж, почути якісь відповіді на основні питання або частина їх, теж є можливість. Вам необхідно отримати максимально повну інформацію від них. Це багато в чому допоможе вам при пошуку доглядальниці і під час процесу догляду за хворою людиною. Знову ж, не забудьте поцікавитися про ситуаціях, які виникали в роботі доглядальниці: що сподобалося, що не сподобалося, на що звернути особливу увагу.

Якщо серед знайомих немає тих, хто має досвід спілкування з доглядальницями і догляду за хворими, то зателефонуйте, наприклад, в нашу Службу доглядальниць. У нас ви отримаєте вичерпну інформацію.

«Скільки буде коштувати доглядальниця?»

Що б довго не ходити «навколо, та близько», орієнтовна ціна доглядальниці розраховується за формулою:

«За годину»: S = 0,1R / 24xh, де S - вартість послуги, R - середня заробітна плата в вашому регіоні, h - необхідна кількість годин роботи доглядальниці в день.
«За добу з проживанням»: S = 0,06хR, де S - вартість послуги, R - середня ЗП у вашому регіоні.
Природно, це приблизні розрахунки. Ціна може коливатися, залежно від обставин, тяжкості роботи, кількості годин або днів роботи і т.д. Розраховуйте на відхилення не більше 10% в сторону зменшення або збільшення. Якщо запропоновані ціни будуть зашкалювати за наведені вище, рекомендуємо не погоджуватися.

«Як визначитися у великій кількості приватних рекламних оголошень?»

Все що вам необхідно зробити - це зрозуміти, хто з усіх претендентів працює професійно. Якщо є час вибирати, визначте перелік питань, який вас цікавить і задайте їх тим, до кого ви додзвонилися. Після, окресліть коло потенційних кандидатів, зустріньтеся з ними (бажано на їх території), це дасть вам уявлення про людину і де його шукати, в разі чого ... А далі, все залежить вгадали чи ні в своєму виборі.

Що б не «грати у рулетку», рекомендуємо телефонувати прямо до Служби Догляду «Нова Допомога».

Як зрозуміти чи гарна вона (доглядальниця).

Уявіть себе на місці доглядальниці. Змогли б ви зробити те, що робить доглядальниця, але краще? Вистачило б у вас терпіння і сил для такої роботи і за таку оплату? Якщо відповідь на всі ці питання «Так», і вам здається, що вона не досить задіяна або не настільки уважна, тоді відповідь очевидна: ця доглядальниця, у вашому розумінні, не дуже гарна. Що робити? Радимо спочатку переглянути свої критерії оцінки. Якщо це неможливо, тоді шукайте іншу доглядальницю. Але, за великим рахунком, якщо не відбувається нічого незвичайного, робота йде, догляд забезпечується, то радимо не розмінюватися. Краще спробувати злегка відкоригувати свої вимоги і робочі моменти з доглядальницею, ніж влаштовувати кастинги. Адже всі ми знаємо: від перебору буває недобір.

Як проконтролювати роботу доглядальниці.

Якщо ви працюєте зі спеціалізованою службою по догляду, наприклад «Нова Допомога», ця проблема вирішується з нашою допомогою. Якщо ви «сам на сам» з приватною доглядальницею, то все залежить від вашої скурпульозності, винахідливості і наявності часу для цього. Щоб краще зрозуміти, перебувайте поруч, як мінімум в період основних дій і маніпуляцій. Головне не «сидіти на голові», іноді, моральний тиск і дискомфорт змінюють поведінку доглядальниці. Може вийти "зворотній ефект".

Як отримати максимум, а заплатити мінімум.

Для вас є 2 новини: одна хороша, інша погана.
Почнемо з хорошої: отримати максимум можливо. Питання від кого отримувати цей самий максимум: від професійної Служби Догляду або від жінки по приватному оголошенню. Та й сам розмір максимуму у різних виконавців послуг відрізняється.
Погана новина: заплатити мінімум за отриманий максимум не вийде, якщо ви чесний замовник. Пояснювати чому, навряд чи варто. Всі люди і Ви, в тому числі, не хочете бути приниженими «кинутою кісткою» за важку роботу, яка була зроблена, не дивлячись ні на що.

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.сетях!
НЕзнакомец
23.01.2016
однако
Додати відгук
Яна
10.01.2017
мне нравится
Додати відгук
Яна
10.01.2017
четко по теме и с пониманием дела
Додати відгук
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук