X

Служба Догляду

ua
ru

Як Зняти Занепокоєння

Як Зняти Занепокоєння
Ми всі іноді відчуваємо стрес, занепокоєння і депресію. У Вас Занепокоєння? Тоді у вас також є: тривожні розлади, які включають фобії, соціальний тривожний розлад і генералізований тривожний розлад. Вони є найбільш поширеними психічними недугами у світі, вражаючи велику кількість людей.

Крім того, є люди, у кого, можливо, немає в даний момент тривог, але вони добре знайомі з цими почуттями. Тривога, стрес або депресія - природні емоції, які іноді заважають жити. Ми всі, іноді, страждаємо від депресії. Питання в тому, як довго.
На щастя, тривожні розлади добре піддаються лікуванню, а нормальні переживання, з ним і інші негативні емоції, цілком піддаються контролю. Спробуйте ці методи, в наступний раз, коли відчуєте, що ваше психічне здоров'я залишає бажати кращого.

1. Практикуйте співчуття до себе.

Дослідження показали, що співчуття до себе пов'язане з більш високим рівнем фізичного та психічного здоров'я, і ​​тепер ми розуміємо, чому. Люди, які витрачають час, щоб подумати і подбати про себе і своїх близьких, відчувають задоволення і отримують психічну і фізичну користь. Це пов'язано з тим, що співчуття може викликати реакцію «розслаблення і безпеки» в організмі, знижену частоту серцевих скорочень, зняття спазмів, більш низьке потовиділення. Тим часом, тривожний внутрішній голос має тенденцію повертатися і приводити до прискореного серцебиття і посилення реакції потовиділення, що в кінцевому підсумку, може призвести до фізичних недуг.

Не чекайте, практикуйте жалісливе мислення. Ми здатні відчувати внутрішній дискомфорт і при цьому бути добрими до себе. Переосмислення негативних думок і співчуття є потужним способом нагадати собі, що ці думки не є реальними фактами.

Практика співчуття може бути різноманітна. Наприклад, ви можете слухати музику. Ви, також, можете спробувати переосмислити важкі моменти і попрактикуватися в доброті до себе. Або, ви можете спробувати записати приємні моменти на аркуш паперу і посилати позитивні думки і спогади собі або кому-небудь з близьких.

2. Візуалізують свої негативні емоції як хмари.

Спробуйте, наприклад, уявити ваші тривожні або сумні думки у вигляді пролітаючих хмар, тимчасовими. Коли ми розглядаємо негативні емоції таким чином, то ми приймаємо їх без судження, розглядаючи їх як ситуативні і розуміючи, що вони пройдуть своїм шляхом самостійно. Тим самим, ми спонукаємо їх рухатися швидше. Коли ж ми розмірковуємо над негативною думкою знову і знову, не відпускаючи її, ми порушуємо природний процес руху думок і зациклюємось на негативі.

3. Напишіть листа своєму страху.

Щоб уникнути або усунути страх, подумайте над тим, щоб написати листа своєму страху. У своєму листі визнайте присутність страху, зверніться до нього і встановіть межі його впливу на життя, на прийняття рішень і його перебування.

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.сетях!

Прочитайте ще одну дуже корисну статтю.
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук