X

Служба Догляду

ua
ru

Доглядальниця-злодійка в Дніпропетровську

Доглядальниця-злодійка в Дніпропетровську
У пошуку доглядальниці для своєї хворої матері, яка перебувала в неврологічному відділенні однієї з дніпропетровських лікарень, молода людина знайшов жінку, яка приватно давала рекламу в інтернеті.

Домовившись про графік та оплату, жінка прийшла до хворої у відділення. Зовні, при зустрічі людини, ніщо не викликало в неї підозру і він залишив її у відділенні зі своєю мамою. Однак, вже через дві години після того, як він поїхав, йому надійшов дзвінок від медсестри з відділення, щоб він терміново приїхав і захистив хвору і медперсонал від його, так званої «доглядальниці». Згідно з розповіддю медперсоналу, події розвивалися дуже швидко. Дана особа, визначившись на місці, почала «перевіряти» особисті речі хворих в палаті, а потім перейшла і в сусідні палати, поки і не була споймана на місці злочину. Питання з горе-доглядальницею було вирішене оперативно, її забрали в інше «відділення». Вона виявилася з кримінальним минулим і наркозалежна.

Мораль цієї події така: звертайтеся за допомогою до перевірених або офіційно виконуючих такі послуги, укладайте договори, якщо є час, зустрічайтеся в офісі виконавця. Це дасть вам і вашій рідній людині, який залишиться наодинці з чужим, більше гарантій безпеки.

Менеджер Служби Догляду "Нова Допомога" готова зустрітися і укласти договір з Замовником в нашому офісі в будь-який зручний для Вас час.

Ця сатья може допомогти комусь в скрутну хвилину. Не забудьте поділитися нею в соц.сетях!
Додати відгук
Ім`я
Ваш відгук